Velikost porce 100g - energetická hodnota: 1428kJ/340kcal
Růžové kvajávy jsou bohaté na vitamín C, základní živinu, která posiluje imunitní systém a poskytuje ochranu před různými nemocemi.
Růžové kvajávy nabízejí životně důležité živiny, o kterých se věří, že podporují mozkovou funkci a potenciálně zlepšují paměť a koncentraci.
Vláknina v růžových guavas pomáhá při trávení a přispívá ke zdravým střevům, takže jsou účinné při řešení trávicích problémů, jako je zácpa.
Růžová guava je sladké, voňavé a křupavé ovoce. Růžové plody guavy jsou žluté, když jsou zralé, oválného tvaru, asi 6 cm v průměru a 15 cm na délku. Průměrná hmotnost růžové guavy se pohybuje mezi 200 a 300 gramy a je považována za jednu z nejchutnějších guajav ve Vietnamu, kterou miluje a nakupuje mnoho lidí.
© 2024 Gastronom 1 s.r.o.
y ??